Στα Χανιά ο Παράνο!

Στην απόκτηση του Κριστιάν Παράνο, με μορφή δανεισμού από την Πάσος Φερέιρα για τον επόμενο 1,5 χρόνο, προχώρησαν τα Χανιά. Ο 23χρονος μέσος, με καταγωγή από την Αργεντινή, έχει περάσει σε νεαρή ηλικία από τα τμήματα υποδομής των Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Σαν Μαρτίν και Σαν Αντόνιο (Αμερική).

Η ανακοίνωση των Χανίων:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Κριστιάν Παράνο, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από την Πάσος Φερέιρα, για 1,5 χρόνο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 16 Αυγούστου 1999 και αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή, τόσο ως κεντρικός μέσος, όσο και στα άκρα της επίθεσης. Σε νεαρή ηλικία έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ, για να συνεχίσει στη Σαν Μαρτίν. Επόμενος σταθμός του ήταν στην Αμερική το Σαν Αντόνιο, ενώ από τον Ιανουάριο του 2021 αγωνιζόταν στην Πάσος Φερέιρα.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στα Χανιά, είναι ένα νέο βήμα στην ποδοσφαιρική μου πορεία. Θα προσπαθήσω να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο εδώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τη νέα μου ομάδα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *





Q Media Ε.Π.Ε.

Διγενή Ακρίτα 1, 73132
28210 56800
sporfmch@otenet.gr


Enable Notifications OK No thanks